Despre noi

Nota bene

Deși recent am făcut o pauză în activitatea noastră, pauză care a început cu data de 1 Aprilie și s-a încheiat pe data de 1 Mai, acest lucru nu înseamnă că am plecat în vacanță la plajă, ci că am intrat în bucătărie cu forțe proaspete pentru a introduce noi rețete ce vă vor face să vă lingeți pe degete! Ne-am propus să fim mai buni ca niciodată, adăugând ingrediente care sunt mereu proaspete și inedite în rețetele noastre clasice, dar și aducând în meniu preparate complet noi, cu care să vă surprindem.

În plus, am folosit această oportunitate și pentru a renova spațiul nostru, astfel încât să vă puteți bucura de pizza făcută în cele mai bune condiții de iscusiții noștri colegi. Tot acest proces a avut loc pentru a ne asigura că vă oferim o experiență culinară unică și irezistibilă! Experimentați combinația perfectă de bucate suculente, ingrediente crocante și arome delicioase – o explozie gustativă care vă va cuceri!

Despre Noi

Bine ați (re)venit la pizzeria noastră artizanală din Craiova! După o pauză justificată, ne bucurăm să vă avem din nou alături de noi! Pizzărescu este prima pizzerie artizanală din Craiova ce aduce în premieră un aluat maturat peste 24 de ore, făcut cu maia pentru a obține o pizza gourmet în stil napoletan, ce are numai ingrediente premium și proaspete. Suntem mândri să vă prezentăm cea mai bună pizza din oraș! La noi, pizza este mai mult decât o simplă mâncare – este o artă. În fiecare zi lucrăm cu ingrediente premium și proaspete pentru a crea o experiență gourmet de neuitat pentru toți clienții noștri.

După cum probabil v-ați dat seama, unul dintre secretele noastre pentru a realiza o pizza deosebită este folosirea maiei în aluatul nostru. Maiaua este un starter natural, care ajută la fermentarea aluatului și îi conferă o textură și un gust unic. În plus, folosim doar ingrediente proaspete și de calitate superioară pentru a asigura că pizza noastră are un gust autentic și este considerată una dintre cele mai bune din Craiova. Maiaua noastră este făcută în casă și lăsată întotdeauna să crească timp de cel puțin 24 de ore, astfel încât să obținem un blat moale, dar și crocant în același timp. Această tehnică de preparare a aluatului face ca pizza noastră să fie diferită de oricare alta pe care ați gustat-o până acum.

Un alt aspect cheie al pizzeriei noastre este blatul napoletan. Această variantă de blat este originară din Napoli, Italia, și este făcută dintr-un amestec specific de făină, apă, sare și drojdie. Blatul napoletan este în mod tradițional subțire și crocant, cu o crustă pufoasă, iar la noi îl preparăm cu grijă și pasiune pentru a păstra gustul autentic. Practic, folosim rețeta autentică de blat napoletan!

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune pizza napoletană din Craiova, atunci nu trebuie să căutați mai departe. La pizzeria noastră artizanală folosim ingrediente premium, alese și pregătite cu grijă și atenție sporită, pentru a oferi o experiență gourmet de neuitat. În plus, suntem una dintre puținele pizzerii din Craiova care oferă pizza napoletană autentică, pregătită în cuptorul nostru special la o temperatură ridicată, pentru a obține mereu același blat gustos. Gustul autentic al pizzei napoletane este garantat la fiecare mușcătură. Nu ne credeți pe cuvânt, veniți să vă convingeți personal de acest lucru.

Mai mult decât atât, la pizzeria noastră artizanală ne mândrim cu faptul că folosim numai cele mai bune ingrediente, de fiecare dată! Toate produsele sunt selectate cu grijă pentru a ne asigura că gustul final este unul perfect. De la sosul de roșii făcut în casă, la brânza de calitate superioară și legumele proaspete, fiecare ingredient este ales cu grijă pentru a vă oferi cea mai bună pizza din Craiova. În plus, oferim o varietate largă de sortimente, inclusiv pizza cu ingrediente speciale, pentru a satisface gusturile fiecărui client.

Misiunea Pizzărescu se bazează pe o viziune simplă, dar puternică: pasiunea pentru mâncarea autentică italiană. Ca și specialiști în gastronomie italiană, suntem dedicați să oferim cele mai rafinate și autentice experiențe culinare pentru clienții noștri. Suntem profesioniști prin definiție și specializați în cele mai cunoscute feluri de mâncare din Italia, cum ar fi pizza, paste și salate, și ne străduim să ne îmbunătățim tehnica de gătit în mod constant pentru a atinge perfecțiunea.

La Pizzărescu, suntem conștienți de importanța ingredientelor de calitate în realizarea unei experiențe culinare autentice. Prin urmare, lucrăm doar cu furnizori de încredere, atent selecționați, care oferă ingrediente proaspete și de înaltă calitate pentru toate preparatele noastre. Pentru a atinge acest standard, nu numai că am perfecționat tehnica de gătit, ci am investit, de asemenea, în cele mai bune echipamente culinare și utilaje moderne.

În concluzie, vă invităm la pizzeria noastră artizanală din Craiova, să experimentați gustul autentic al unei pizza pregătită cu pasiune și dragoste pentru arta culinară. Cu maia în aluat, blat napoletan, ingrediente premium și o pregătire în stil italian, suntem convinși că veți aprecia gustul autentic și calitatea superioară a pizzei noastre. Veți fi surprinși de cea mai bună pizza napoletană din Craiova! Oferim o varietate largă de sortimente, așadar vă așteptăm cu drag să încercați pizza noastră gourmet chiar astăzi!

Comandați online pizza preferată – vezi Meniu complet sau apelează-ne la numărul de telefon 0786055699. Vă așteptăm și la adresa noastră fizică pe Str. Sfinții Apostoli, Nr. 40, 200392, Craiova, să ne cunoaștem. De asemenea, ne găsiți și pe Social Media, acolo unde vă ținem la curent cu cele mai noi informații legate de preparatele noastre. Contactați chiar azi echipa Pizzărescu! Consultați și Galeria noastră online pentru ispite culinare.